Sfeervol Chinees/Japans restaurant.

We heten je graag van harte welkom in ons sfeervolle Chinees/Japanse restaurant in Drachten. Hier kan je onbezorgd genieten van diverse Chinese en Japanse gerechten. 

Geniet van een uitgebreide menukaart.

Ben je op zoek naar een goed Chinees of Japans restaurant in de buurt? Dan ben je van harte welkom bij restaurant Azië Drachten. Ons restaurant is voorzien van een warm en gezellig interieur. Wij hebben een uitgebreide menukaart met diverse Aziatische gerechten welke iedere dag vers worden bereid door onze getalenteerde koks. Onze gerechten worden altijd bereid met verse ingrediënten van hoge kwaliteit; dat proef je!

Bij lekker weer kan je ook op ons terras zitten en in de zon genieten. Het is bij ons ook mogelijk om een plekje op het terras te reserveren.

Lopend buffet.

Op zaterdagen en zondagen serveren wij een lopend buffet van 17:00 tot 20:30. In het buffet worden heerlijke Chinese gerechten, bites, sushi, salade en desserts geserveerd. Je hebt de keuze uit diverse warme en koude gerechten. Dankzij de grote variatie zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Voor slechts € 26,50 per persoon kan je onbeperkt genieten van al het lekkers. Bij het arrangement zijn dranken inbegrepen, met uitzondering van bier en wijn. Kinderen van 0 tot 4 jaar gratis. Van 4 tot 10 jaar € 15,50 per persoon.

Wil je graag doordeweeks genieten van het lopende buffet? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor vragen we je om van tevoren te reserveren. Dit kan via 0512 517 979.